Новини

Коли пам’ятаємо, ми – непереможні!

У День пам’яті та примирення  українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл.

Згадкою про ці події став виховний захід «Коли пам’ятаємо, ми – непереможні!», який підготували та провели учні 10 класу Волинського ліцеї імені Нестора Літописця. У віршах, піснях, літературних композиціях  переплелися минуле і сучасне. Ще 14 місяців тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, а тепер багато родин обпалило полум’я військових дій. Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію  та  європейські  цінності.

Була перемога тоді. І буде Перемога тепер. Пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну тоді! Шануємо тих, хто воює за неї сьогодні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button