Новини

Лист-відповідь
Оновлено… Доповнено… Радіємо!!!

Колективу
Волинського ліцею
імені Нестора Літописця

Шановні колеги!

Вітання шле Вам Сіверянська земля!

     До глибини душі зворушені Вашим листом і волонтерським проєктом. Безмірно щиро вдячні колективу Волинського ліцею імені Нестора Літописця за теплі слова підтримки, допомогу, активну громадянську позицію і відданість своїй справі – справі виховання справжніх патріотів незалежної України.

     Ворожа ракета зруйнувала основний навчальний корпус нашого ліцею, який пережив дві світові війни, але не вбила в нас жагу до життя, до знань, до творення майбуття, ще більше згуртувала і зміцнила всю нашу шкільну родину, об’єднала в єдиному пориві зберегти ліцей.

     Варвари поряд, за три десятки кілометрів. Та, не зважаючи на руйнування та існуючі загрози, колектив нашого закладу відстояв право на життя, своєю самовідданою працею обладнав класні кімнати та найпростіші укриття у вцілілих будівлях (в гуртожитках) і продовжує свою роботу, поки що дистанційно. І не тільки навчальну і виховну. Колектив також активно долучається до допомоги нашим Захисникам, роблячи внесок у майбутню Перемогу! Ваша підтримка, ваша діяльність спонукає нас наполегливо йти вперед до нових здобутків.

     Віримо в Збройні Сили України!

     Віримо в Український Народ!

     Віримо в Перемогу!

     Щиро вітаємо колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця з професійним святом – Днем працівників освіти України!
     Бажаємо Вам Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я, натхнення та оптимізму, нових звершень в роботі, навчанні, благородній справі підтримки та єднання українців. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача.
     Ви — справжній приклад для наслідування! Нехай ніколи не вичерпується доброта Ваших сердець.
     Добра і щастя Вам і Вашим родинам!

     Перемоги та миру!

     Слава Україні!

     Від колективу Новгород-Сіверського державного ліцею імені К.Д.Ушинського
директор Олександр ПШЕНИЧНИЙ

 

Доброго дня! Доброго здоров’я! Отримали Вашу допомогу. Щиро дякуємо. Діти розпакували подарунки, все сподобалось. Допоможемо дітям з найбільш соціально вразливих родин. Поповнимо бібліотеку. Використаємо для проведення уроків та шкільних заходів. Все – супер. Ми в захваті від Вашого проєкту.

Все буде Україна!
Слава Україні!

Новгород-Сіверський державний ліцей імені К.Д.Ушинського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button