Новини

Переможна марка юних натуралістів

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України провів конкурс «Переможна марка юних натуралістів» з метою формування патріотичних поглядів як духовно-морального принципу особистості, творчих потенціалів, формування любові до української творчості та належного вшанування пам’яті героїв та героїнь України.

Завдання конкурсу полягало у створенні натуралістично-патріотичної марки та в заохоченні молоді до підняття національного духу.

Наші ліцеїсти із задоволенням долучилися до участі у конкурсі, виконали цікаві роботи. І як результат – отримали грамоти переможців, що дозволило їм взяти участь у наступному етапі, і їхні роботи надіслані у м.Київ. Щиро вітаємо ліцеїсток Рудик Вікторію (9-Акл.), Ковтонюк Вероніку (9-Акл.), Загородню Дарину (6-Бкл.) із перемогою і дякуємо за участь Похилій Анастасії (6-Бкл.) і Заїці Орині (6-Акл.). Бажаємо їм ніколи не зупинятися на досягнутому і завжди крокувати вперед.

Переможців і учасників  Всеукраїнського конкурсу «Переможна марка юних натуралістів» нагородили дипломами відповідного ступеня.  Роботи переможців будуть презентуватися в Київському головпоштамті АТ «Укрпошта», на стенді комітету Верховної Ради з питань освіти, науки, інновацій та в Міністерстві освіти і науки України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button