Новини

Спорт єднає, надихає і навчає!

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Війни – найбільші трагедії в історії людства. Афганистан… Для тисячі українських родин назавжди став грізним знаменням біди, символом невгамовних душевних мук і невтішного  горя. 33-й рік, що минув, об’єднав колишніх бійців-інтернаціоналістів у одну родину, де біль одного віддається болем в інших, а радість стає загальним почуттям.

14 років поспіль у спортивній залі нашого ліцею, проходить волейбольний турнір присвячений пам’яті випускника В. А. Осецького, на який приходять його побратими, вшановуючи свого товариша.

З  вітальним словом до спортсменів звернулися гості свята: директор Волинського ліцею імені Нестора Літописця  Мишко В.І.,  голова Кременецької спілки ветеранів Афганістану Трачук І.В.,  начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту А. В. Станіславенко,  голова федерації волейболу м. Кременця та Кременецького району Голуб А.В.

Учасниками турніру були команди Лідихівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Волинського ліцею імені Нестора Літописця, випускники ліцею 2010-х років, випускники ліцею 2000-х років.

Цікавою була  фінальна гра між командами Лідихова та ліцею де з рахунком 25:23 та 25:22 вдача була у гостей турніру.

Призові місця в турнірі розподілилися таким чином:

1 – місце посіла команда Лідихівської ЗОШ,

2 – Волинський ліцей імені Нестора Літописця,

3 – Випускник 2010-х років.

Нагородження команд здійснював  начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту А. В. Станіславенко. Солодкі призи вручив голова федерації з волейболу м. Кременця та Кременецького району В. А Голуб.

Людина жива – допоки про неї живе пам’ять! Давайте завжди будемо пам’ятати ветеранів! Виявлятимемо  розуміння до тих, хто пройшов через війну й для кого вона триває і досі: у снах, у спогадах, у думках. Це потрібно для того, щоб нові “Афганістани” не виникали більше на нашій землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button