Новини

СТОП БУЛІНГ!

У рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу з 27.09 по 01.10 у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця були проведені заходи, метою яких є формування навиків відповідальної та безпечної поведінки, попередження поширення негативних явищ в учнівському середовищі, запобігання будь-яких проявів насильства, інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

Психологічною службою ліцею були проведені заняття з елементами тренінгу «Зупинимо булінг разом». Учні 9-А класу створили пам’ятки «Як запобігти булінгу», 9-Б клас виготовив стінгазету «Стоп булінг!». Здобувачі освіти п’ятих класів презентували виставку творчих робіт «Ми проти булінгу». Серед учнів ліцею було проведено анкетування «Булінг та його прояви в шкільному колективі».  Ліцеїсти почули інформацію про види цькування, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

 Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом. Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її треба змалечку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button