Новини

Свято прощання з Букварем

Здається, тільки вчора прийшли на перший дзвінок учні 1-А класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця, а вже сьогодні успішно закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу наші найменші ліцеїсти вивчили букви, стали самі читати казочки, навчилися писати перші слова, полюбили математику, спостерігали і досліджували довкілля, співали, танцювали, згуртувалися у дружній колектив.

І ось довгожданна мить – «Свято прощання з Букварем». Воно і радісне, і трішки сумне. Перша книга «Буквар» дала початок, відкрила дорогу до Країни знань. Скільки зусиль прикладено для того, щоб подолати цю першу сходинку. Це дуже добре видно по наших дітях: вони стали серйознішими, стараннішими, уважнішими, згуртованішими. А найголовніше  в них є бажання до навчання.

На святі першокласники радісно вітали Букварика й Абетку, які вестимуть дітей далі в чарівний світ знань.

Батьки захоплено дивилися на своїх дітей. Це були справжні актори, котрі перевтілювались з однієї ролі в іншу. З великим піднесенням маленькі школярики декламували вірші, співали веселі пісеньки та кружляли у таночках, показували уривки з казок, а також продемонстрували присутнім, як швидко можуть скласти найголовніші для кожного слова з розсипаних букв: мама, мир, Україна, перемога.

Свято пройшло на одному диханні. Присутні ніби побували в родинному колі.

До своїх учнів звернулась учителька Галина Гусаківська: «Мої любі першокласники, незабаром літні канікули. Бажаю вам гарно відпочити, оздоровитися, весело провести час. А я з нетерпінням чекатиму зустрічі з вами у нашому дружному 2-А класі.»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button