Новини

Тиждень історії у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця

З 5 по 9 грудня у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця проходив тиждень історії.

У понеділок для учнів 10-го класу проводився круглий стіл на тему: “Українські Січові Стрільці – захисники національних традицій”. Під час цього заходу учні дізналися про організацію діяльності українських військових формувань у роки Першої Світової війни.

Учні 7-х класів змогли взяти участь у історичному турнірі «Утворення та розвиток Русі-України», під час якого учасники познайомились і пригадали основні події, пов’язані з історією цієї держави.

У вівторок учні 9-х класів взяли участь в інтелектуально-пізнавальній грі “Колесо історії” під час якої діти змогли ознайомитися із побутом, знаряддями праці, культурою українського народу XIX ст.

У 5-х класах було проведено історичний квест на патріотичну тематику: «Україна починається з тебе». Під час гри учні змогли ознайомитись із найвеличнішими сторінками української історії.

У середу учні 6-х класів змогли відчути на собі роль дослідників історії під час брейн-рингу «Дослідник історії Стародавнього Світу». Виконуючи різні завдання з пригодами, учасники, не тільки здобули нові уміння і навички, але пригадали уже відомий матеріал. 

У четвер ліцеїсти-восьмикласники змогли продемонструвати свої знання із історії українського козацтва в XVII ст.в мультимедійній грі “Славні часи Козаччини”

Ми знаємо, що історія світу – біографія великих людей. У цьому в п’ятницю ще раз переконалися учні 11 класу. Під час історичної гри “Маска», старшокласники відгадували відомих історичних особистостей за складеним описовим портретом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button