Новини

Тиждень основ здоров’я

Основними завданнями «Тижня основ здоров’я» є:

– розвиток творчих здібностей, які  будуть змінювати спосіб життя для того, щоб зберегти та зміцнити своє здоров’я;

– навчати учнів захищати себе в умовах загрози для життя;

– розвивати уявлення про здоровий спосіб життя.

Під час проведення тижня були використані різноманітні методи роботи, зокрема лекції, семінари, конкурси, вікторини, інтегровані уроки, змагання, ігри.

Почався тиждень з лінійки, на якій виступав вчитель основ здоров’я, а також у 5-тих класах було проведено  конкурс «Малюємо на асфальті» на тему: «Безпека пішохода».

Наступного дня, у вівторок 20.09 розпочалась виставка учнівських малюнків на тему: «Я за здоровий спосіб життя». Наші школярі здобули нові знання та навички безпеки життєдіяльності, розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.

У середу 21.09 учні початкової школи переглядали мультфільми «Уроки обережності  з тітонькою Совою». У 8-мих класах проходив перегляд відеороликів «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів».

На слідуючий день, у Четвер, 22.09. в приміщенні шкільної бібліотеки для учнів була організована  виставка літератури «Зроби свій вибір на користь здоров’я». У 7 та 9 класах організовано перегляд інформаційних відеоматеріалів на тему: «Мінна безпека», «Безпечна поведінка під час воєнного стану».

 У п’ятницю 23.09 – закриття тижня основ здоров’я та скадання колажу «Зроби свій вибір на користь здоров’я».

Тиждень основ здоров’я виявився насиченим, цікавим, довів, що інформація отримана на уроках, необхідна в сучасному світі.

Учні показали добрі знання з предмету, вміння застосовувати їх на практиці, отримали позитивні емоції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button