Новини

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу. День #2

Хто з вас вмикає музику для того, щоб налаштуватися на необхідний лад, покращити настрій або зосередитися на роботі? Серед усіх жанрів найвідчутніший приплив енергії організму людини дає класична музика. Тому ранок вівторка зустрів ліцеїстів відомими творами В.Моцарта, Й.Баха, А.Вівальді, А.Кореллі, Г.Генделя.

Дев’ятикласники закріпили свої знання з теми «Модернізм», виконуючи завдання «Знайди слово».

Учні 5-Б класу взяли участь у вікторині «Від козаків до кіборгів», присвяченій Дню захисників та захисниць України. У ролі об’єктивного журі виступили дівчата. Ліцеїсти поглибили знання з історії свого народу. Хлопці отримали іменні подарунки. У всіх учасників заходу залишилися позитивні враження.

Кажуть, що навчитися танцювати можна за два місяці. Але майстер-клас для старшокласників «Танцювати – легко!» довів, що для цього потрібен лише гарний настрій та партнер. Ліцеїсти освоїли базові рухи універсального парного танцю. Від майстер-класу отримали задоволення не лише ті, хто безпосередньо брав у ньому участь, але й ті, хто просто спостерігав.

У соцмережі мама важкохворої дівчинки Марічки з м.Чернівці звернулася до українських школярів із проханням прикрасити реанімаційну палату донечки різнокольоровими метеликами надії та підтримки, на що відгукнулися учні 10-го та 11-го класу. Нехай наші побажання, написані на яскравих крильцях, подарують Марічці щасливі моменти та віру в чудо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button