Новини

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу. День #3

Легкий джаз… Це особлива музика, елегантна та вишукана. Вона, як ніяка інша, здатна допомогти нам повірити в те, що світ навколо нас прекрасний і неповторний. Джаз – для тих, хто досягає вершин, хто любить життя. Той, хто хоч раз чув ці захоплюючі звуки, які тривожать душу, уже ніколи й ні з чим їх не переплутає. Ранок середи зустрів ліцеїстів фантастичними джазовими акордами, які подарували заряд позитиву на цілий день.

Музичне мистецтво робить світ більш прекрасним, живим та яскравим. Воно допомагає людині розкрити приховані природні таланти, показати свої вміння, висловити душевні переживання.

Мистецтво зцілює світ, грає на струнах людської душі, керує нами, налаштовує чи засмучує, допомагає не ставати роботами, а бути живими особистостями з почуттями та емоціями. З метою поглиблення знань із музичного мистецтва в 5-Б класі був проведений квест «Музичні станції». Діти демонстрували своє захоплення музикою: співали пісні, відгадували загадки, пояснювали зміст прислів’їв. Фінальним етапом квесту було складання ключового слова з підказок.

Учні 10-го класу прийняли естафету від 11-класників та підтримали акцію «Метелики для Марічки».

Семикласники підготували вітальні листи захисникам і захисницям України з побажаннями швидкої Перемоги та словами підтримки. Учні прикрасили свої звернення патріотичними малюнками.

Учасники студії «Колорит» взяли участь у майстер-класі з виготовлення осінньої закладки з природних матеріалів.

Нехай легка прохолода, яскрава палітра осіннього листя й елегантні джазові мелодії допоможуть вам із головою поринути у світ фантазії, філософії та романтичної атмосфери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button