Новини

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу. День #5

Народна пісня… Хто її не слухав або не співав сам?! Кого тільки не чарувала її вічна краса! Століттями вона лунає по всьому світу, вражаючи слухачів мелодійністю, задушевністю, багатством мотивів і розмаїттям тем. Не зважаючи на своє багатовікове існування, українські пісні не застаріли й несуть у собі духовну велич нашого талановитого народу.

Ранкова зустріч «Пісня – душа народу!» підняла настрій усім, хто сьогодні завітав у ліцей. Кожен, почувши з дитинства знайомі пісні, ще довго наспівував відомі мелодії.

Учні 5-х класів ознайомилися з технікою «Ниткографія» і виконали чудові композиції. Учасники майстер-класу були захоплені цікавим процесом, задоволені результатами своєї роботи.

Учасниками караоке «Пісня буде поміж нас» стали семикласники. Під час заходу діти виконували композиції сучасних українських виконавців, народні пісні, а також твори легендарного Володимира Івасюка.

Кульмінацією та піднесеним завершенням тижня предметів художньо-естетичного циклу став флешмоб «Танцюй з нами, танцюй, як ми, танцюй краще нас!», учасниками якого були всі учні початкової школи. Похмура погода та осіння прохолода не завадила юним танцюристам отримати заряд бадьорості та масу позитивних емоцій. До кінця дійства вийшло ласкаве сонечко та вселило в нас віру й надію на те, що добро завжди перемагає зло, а мистецтво здатне зачепити найпотаємніші струни людської душі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button