Новини

Тиждень трудового навчання

Тиждень трудового навчання у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця проходив з 13.03 по 17.03 під девізом: «Хто перший у праці, тому слава скрізь» і розпочався з конкурсу знавців цього предмета. У змаганнях брали участь учні 7-х класів. Переможцями стали: Міньковська Вікторія та Качан Дмитро.

14 березня на уроках краси дівчата 8-х класів поділились інформацією про те, як правильно доглядати за волоссям та спробували себе в ролі перукаря. Найкращу майстерність продемонстрували Бондар Дарія та Молінська Маріанна. А хлопці ознайомились з видами підліткового та юнацького гардеробу, навчились визначати розміри та доглядати за ним. Консультантами в магазині одягу були Било Владислав та Козубський Арсен.

15 березня учні 6-х класів мали можливість відвідати майстер-клас з виготовлення оберега – ляльки-мотанки. Свої роботи продемонстрували Романюк Вікторія, Сагайдак Анастасія, Похила Анастасія, Моряк Вікторія.

Наступного дня учні 5-9-х класів презентували навчальні проєкти: «Текстильна лялька», «Вишивка хрестом», «Підставка під ґаджет», «Вироби з тонколистого металу та дроту».

В останній день тижня працювали творчі майстерні. Дівчата виготовляли обереги воїнам ЗСУ, а хлопці майстрували та прикріплювали будиночки для птахів.

Тиждень був продуктивним та різноманітним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button