Новини

Привіт, Весно! Влаштовуйся зручніше, Ми всі тебе чекаємо давно!

Надворі нова весна. А значить – час розквіту і зелені, свіжості і польоту, довгих днів і тепла. Тепла сонця в повітрі, у словах, у почуттях і вчинках.  І звичайно ж, це час поезії, в якій переплітаються природа і людина, суспільне й особисте, маленьке і велике, миттєве і вічне. Весняні вірші по-особливому мальовничі й наповнені особливою енергією.   

Перші квіти зачаровують зір, перший дощ приносить натхнення. Сонце дарує радість. Саме в такий весняний сонячний день учні 2-А класу подарували своїм рідним та гостям Волинського ліцею імені Нестора Літописця свято краси, поезії та радості «Мамина красуня». Дівчатка розповіли про себе, свої мрії та показали уміння в таких конкурсах: «Знайомство», «Поетичний», «Танцювальний», «Маленька господиня». А хлопчаки дарували слова вдячності своїм бабусям та компліменти подругам-однокласницям.

Журі конкурсу щиро подякувало всім учасницям за свято, висловило побажання, щоб їх мрії здійснилися під  мирним небом над нашою Україною. Юні красуні були нагороджені такими титулами:Міс Чарівність, Міс Ніжність, Міс Привабливість, Міс Вишуканість, Міс Елегантність, Міс Фантазія,   Міс Доброта, Міс Загадковість, Міс Грація, Міс Фотомодель, Міс Скромність, Міс Артистизм, Міс Ввічливість, Міс Щедрість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button