Новини

Веселе таборування 2021

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела та яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – кольорова, багатозвучна та найяскравіша пора року. Літо – це чудовий час для загартування та зміцнення здоровʼя, можливість набратися сил для нового навчального року.

З 7-го по 20-те червня 2021р. на базі Волинського ліцею імені Нестора Літописця діяв пришкільний табір з денним перебуванням «Лицар», у якому отримали незабутні враження, оздоровилися та відпочили 100 учнів. На жаль, це був єдиний оздоровчий табір у громаді.

Дітей було об’єднано у 4 загони, яким дали такі назви: «Мовознавці», «Дружба», «Ельфи», «WI-FI». Роботою керували досвідчені вчителі-вихователі. Виховний процес у таборі поєднував відпочинок, працю, рухливі ігри, пізнавальні заняття, які відобразилися у тематичних днях: казки, сонця, сміху, природи, безпечного інтернету, спорту, мистецтв і солодощів.

Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не була залишена без уваги. Загони та діти-таборяни нагороджувались грамотами, дипломами та солодкими призами.

Все, що складає насолоду життя в пришкільному таборі «Лицар» є результатом чіткої, обдуманої роботи дирекції, колективу вчителів та волонтерів з корпорації «Братерство без кордонів – Україна».

Адміністрація Волинського ліцею імені Нестора Літописця, учасники табірної зміни та батьки висловили щиру подяку організаторам змістовного відпочинку дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button