Новини

Я буду сумувати за тобою, школо…

16.06.2021р. у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбулося урочисте свято з нагоди вручення свідоцтв про базову середню освіту учням дев’ятих класів. Свято прощання з дитинством. Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку світлої печалі… Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу!

З вітальним словом звернулися директор ліцею Мишко В.І., заступник з навчально-виховної роботи Вербіцька М.М. Щирі побажання випускникам сказали класні керівники: Врочинська Л.В., Романіна Т.М.

Окремих дев’ятикласників нагородили Похвальними грамотами за особливі успіхи у вивченні певних предметів. А також випускникам вручили грамоти за спортивні досягнення, активну участь у громадському житті школи, художню самодіяльність, навчальні досягнення.

Ліцеїсти декламували вірші про шкільні роки, висловили вдячність батькам, педагогам навчального закладу. З їх уст пролунали пісні «Перша вчителько моя», «Сьогодні у ліцеї справжнє свято», «Люба матуся», «Школа».  Усі присутні переглянули презентації про роки навчання в ліцеї, надзвичайно вразив відеокліп «Школа».

Дорогі випускники, ми бажаємо, щоб усе ваше подальше життя було світлим  й радісним. Не бійтеся труднощів, вони роблять нас сильнішими. Не бійтеся невдач, вони вчать цінувати хвилини радості та щастя. Ніколи не забувайте своїх учителів, батьків, однокласників, свою родину. Дуже сподіваємося побачити вас повним складом 1 вересня в стінах рідного ліцею! Будьте завжди щасливими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button