Новини

Весело, творчо, пізнавально!

Весело,  творчо, пізнавально пройшли адаптаційні заняття для майбутніх першокласників у нашому ліцеї. Тут їх гостинно зустріли майбутні класоводи, вчителі англійської і німецької мови, фізичної культури, музичного мистецтва, хореограф і психолог. Система занять «Школи раннього розвитку» допомагає дітям ознайомитися із новими правилами та статусом школяра, що позитивно впливає на рівень мотивації до навчання. Вони спрямовані на розвиток таких психічних процесів, як пам’ять, увага, мислення, довільність дій.

Всі заняття проводились у формі веселої командної гри. Вчителі використовували різноманітні методи, які дозволяють зробити головне – дати можливість дитині полюбити навчання, відчути, наскільки це захопливо – відкривати для себе світ. Майбутні  першокласники отримали необхідні знання з  предметів початкової школи, а також вчилися слухати, розуміти один одного, познайомилися з традиціями ліцею.

 Підсумкове заняття «Школи раннього розвитку» пройшло у формі розважального квесту. Діти  із задоволенням виконували завдання: відгадували загадки про казкових персонажів, міркували над розв’язуванням математичних задач, співали веселі пісні. Цікавими були ритмічні руханки із повторенням вивчених віршів англійською та німецькою мовами. Майбутні першокласники показали свою спритність і рухливість у спортивних естафетах. У всіх панував веселий і бадьорий настрій. Успішно пройшовши випробування усі отримали нагороди.

Ми радо чекаємо на першокласників у школі. Віримо, що заняття зацікавили малечу та принесли задоволення.  Сподіваємося, вони  із нетерпінням чекатимуть 1 вересня, аби стати справжніми учнями і долучитися до великої дружньої ліцейної родини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button