Новини

Від  дошкільника до школяра

Вступ до школи – важливий момент у житті дитини. Він пов`язаний з новим типом стосунків, з оточенням ровесниками та дорослими, новим видом діяльності.

28 січня 2023 року у ліцеї відбулися збори для батьків майбутніх першокласників.

Для створення комфортної доброзичливої атмосфери, учні ліцею підготували невеличкий концерт, на якому першокласники продемонстрували, чого навчилися за перший семестр навчання у закладі.

Директор ліцею Мишко В.І. ознайомив батьків з режимом роботи ліцею під час війни, про адаптацію майбутніх першокласників до навчання. Детально зупинився на ключових аспектах реформи освіти.

Оболончик Т.Д., заступник директора з навчально-виховної роботи, проінформувала про принципи організації навчання в НУШ, ознайомила із переліком  документів необхідних для вступу до школи.

Про початок підготовчих навчальних занять оголосила вчитель початкових класів Кондратюк Н.В. та надала рекомендації щодо підготовки малюків до навчання. А також звернула увагу батьків на формування мовленнєвої культури та важливості підготовки руки дитини до письма.

Батьківські збори пройшли цікаво та змістовно. Усі присутні мали нагоду вільно висловитися та отримати відповіді на питання, які так тривожать батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button