Новини

Вітаємо з перемогою у фінальному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії!

Обдаровані діти – цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, міста, області, України, її світовий авторитет.

У Полтаві впродовж трьох днів, із 25 до 27 квітня, проводився ІV етап 50-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, у якому змагалися 22 команди (136 учнів 8-11 класів) з усієї України. У зв’язку з воєнним станом олімпіада проходила  в дистанційному форматі.

25 квітня, після урочистого відкриття олімпіади, школярі поринули у випробування тестового та теоретичного турів, під час яких вони намагалися максимально продемонструвати свої знання з географії, талант мислити нестандартно, точно і творчо, адже географія – це предмет, який охоплює величезний спектр знань людства про себе й навколишнє середовище.

Практичний тур проведено 26 квітня. Завершилася олімпіада урочистою церемонією закриття та нагородження учасників, яка відбулася 27 квітня.

Відповідно до протоколів журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії Остапчук Богдан Валерійович, учень 11 класу Волинського ліцею імені Нестора Літописця,  здобув перемогу – нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця вітає Остапчука Богдана та Мостіцьку Тетяну Петрівну, учителя географії, із високим результатом в олімпіаді.

Наші найкращі побажання Богданові! Розвивайся, навчайся, будь високим душею, хай талант твій розквітає під щасливою зорею!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button