Новини

Всесвітній день шкільного молока «World School Milk Day»

27 вересня відзначається Всесвітній день шкільного молока «World School Milk Day».  А ми поспішаємо повідомити, що наша участь у конкурсі «#День шкільного_молока _ 2023» завершена!

     Тиждень шкільного молока пройшов цікаво, креативно.

    Наймолодші ліцеїсти розпочали знайомство з  молоком з екскурсії на шкільну  тваринну ферму. Маленькі дослідники мали можливість погодувати корів та побачити процес доїння, ознайомитися з особливостями догляду за ними. З метою розширення знань дітей про користь молочних продуктів для зміцнення здоров’я людини були  проведені інтерактивні ігри та конкурси, уроки та виховні години. У шкільній студії « Смак» та вдома учні провели  майстер – класи з приготування йогурту, сиру, згущеного молока, тощо. Донести інформацію про користь цього продукту допоміг  відеочелендж 

 «Таке корисне молоко» . А ще ліцеїсти  у ролі дизайнерів створювали  макети пакування, малювали рекламні буклети. Працювали невтомно не лише під час уроків, а й на перервах, брали участь у веселих руханках.  Ну і як же без реклами : «Молочний реп» та флешмоб рекламних гасел стали чудовим доповненням до святкування Дня шкільного молока. Цікаво, пізнавально, корисно, смачно. Був проведений кулінарний урок «Кременецькі гречані вареники з сиром», фотоконкурс «Моя корівка Цяточка». Тиждень завершився флешмобом «Кухоль молока», а  представники  ліцею Гула З., Туницька З., Сілка К., Старозум на чолі з Тимощук Н.Л. взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Учасники слухали  розповідь про роль молока та  продуктів з нього у здоровому шкільному харчуванні, інсайти з данської моделі шкільного молока і напродукували ще стільки ідей для ліцею. З нетерпінням очікуємо результатів конкурсу!

Всім дякуємо за підтримку!

Організатори та партнери конкурсу:

Астарта-Київ – @https://www.facebook.com/astartaholding

Quality FOOD Trade Program – @https://www.facebook.com/qftp.org

Молочний альянс – @https://www.facebook.com/MilkAlliance

Канів – @https://www.facebook.com/kaniv.cheese

Селянське – @https://www.facebook.com/selyanske

Молокія – @https://www.facebook.com/molokiya

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button