Новини

Жовто-блакитні серця ніколи не здаються

9 лютого відбувся майстер-клас із Ольгою Зозулею під назвою «Жовто-блакитні серця ніколи не здаються» для учнів Волинського ліцею імені Нестора Літописця.

Юні художники із задоволенням створили патріотичні листівки у формі сердець для наших захисників. Пані Ольга неодноразово проводила заняття для ліцеїстів, внутрішньо-переміщених осіб і кременчан. Діти дуже полюбляють такі заходи, тому що Ольга Зозуля надзвичайно світла, приємна і щира співрозмовниця. Ми дуже вдячні їй, що в такий нелегкий час вона піднімає дітям настрій, дарує позитивні емоції, підтримує наших воїнів на фронті. Також майстриня оформляла фасад ліцею патріотичними зображеннями, коли потрібно було внести застережні заходи під час військового стану, за що ми їй щиро дякуємо.

Вітаємо талановиту художницю із отриманою нагородою «Гордість Тернопілля», якою нещодавно її нагороджено. Бажаємо пані Ользі продовжувати свою працю на творчому фронті, своєю працею вона наближає нашу перемогу. Сподіваємося, що ці дитячі листівки зігріють серце кожного захисника й захисниці. Усім мирного неба й веселкових барв у житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button