Новини

Засідання методичної комісії класних керівників

Для ефективної реалізації виховного процесу в умовах воєнного стану 8 листопада у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця відбулося засідання методичної комісії класних керівників на тему «Класний керівник в умовах сьогодення. Алгоритм успіху, шляхи подолання сучасних проблем».

Класні керівники обговорили актуальні питання, що виникають у роботі з учнівськими колективами, визначили важливі психологічні аспекти  освітнього процесу в умовах сьогодення. Розглянули роль класного керівника в соціалізації учнів з особливими освітніми потребами,  проаналізували можливі шляхи подолання проблем тривожності. Під час вправи «Методична скриня» ознайомилися з особливостями роботи класного керівника за кордоном, а виконуючи вправу «Сонечко» визначили пріоритетні напрямки виховної роботи  в умовах війни.

Директор ліцею, Мишко В.І., наголосив про особливу роль національно- патріотичного виховання в освітньому процесі як засобу формування в молодого покоління  національної свідомості, любові до України, здатності зберегти свою національну ідентичність.

Психолог ліцею Тітова І.О. запропонувала  методики  психологічної підтримки ліцеїстів, розробила пам’ятку для педагогів  «Як подбати про ментальне здоров’я дитини”.

Педагог-організатор  Залюбовська-Ширма  Н.Б. ознайомила педагогів із змінами календарних дат державних та релігійних свят. 

Заняття було інформативним та пізнавальним, з творчим підходом щодо вирішення актуальних проблем у виховному процесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button