Новини

МИ СИЛЬНІ РАЗОМ!

Сьогодні Україна переживає важкий час. Скрутний для всіх: для воїнів, які по-лицарськи захищають рідну землю, незалежність України, і тих, які усіма способами надають їм допомогу. Здавалося, ми залишилися одні в протистоянні російській агресії. Та ні! Країни всього світу обурені діями російської влади і піднялися, щоб засудити вторгнення ворога та підтримати український народ. На мітинги вийшли не лише українці, які проживають та працюють за межами рідної держави, але й громадяни іноземних країн.

Висловлюємо щиру подяку Юліусу Франку, який був волонтером у Волинському ліцеї імені Нестора Літописця в 2017-2018 рр., полюбив Україну, а сьогодні він з українським прапором, подарованим нашими учнями, стоїть на площі біля Бранденбурзьких воріт у м.Берліні, захищаючи інтереси українського народу.

Ще одна волонтерка Даша Глосковскі, яка приїхала до нас 17 січня 2022 року, але змушена була терміново повернутися до Німеччини через складну ситуацію, долучилася до акції протесту в  м.Гамбурзі та зініціювала відкриття благодійного рахунку на збір коштів для придбання дизельного генератора, який дозволить забезпечити автономне постачання електроенергії нашому закладу.

Майкл Лінч, волонтер від Корпусу Миру, США, який перебував в Україні 2017-2019 рр., передає свою підтримку такими словами: “Мої дорогі друзі, будь ласка, бережіть себе. Я люблю вас всіх. Слава Україні! Героям Слава!”

Всі ми відчуваємо величезну підтримку світу та впевнені, що в єдності – сила. Україна понад усе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button