Новини

Маленький внесок у Велику перемогу!

Патріотизм – це одне із людських почуттів, що поєднує у собі любов до рідного краю, народу, держави, готовність до їх захисту. Добро й милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Зміни, що відбулися в Україні за останні п’ять днів, не залишили байдужим жодного серця, зумовили необхідність не зволікати, а реально діяти. Колектив Волинського ліцею імені Нестора Літописця миттєво відгукнувся на заклик новоствореного волонтерського центру «Кременець» долучитися до плетіння маскувальних сіток, а також до приготування їжі для наших захисників.

Субота… Оголошення в групі. Збір тканини й початок роботи по нарізанню смужок.

Неділя… Ранок. За годину зібралась величезна кількість охочих долучитися до нашої спільної мети – перемоги над ворогом. Прийшли всі:  працівники ліцею, батьки, учні, випускники попередніх років, бабусі, мешканці навколишніх вулиць, друзі – від наймолодшого до найстаршого. Кожен ніс із собою речі, продукти харчування із великим бажанням допомогти нашим захисникам. Знайомі й незнайомі враз відчули себе однією великою родиною. Робота закипіла на кожній локації! Одні натягували сітку, інші готували тканину для плетіння, господині вправно поралися на кухні. Кожен робив те, що йому під силу, вкладаючи в роботу частинку себе, тепло свого відкритого гарячого серця. А потік тих, хто бажав взяти участь у спільній справі, не припинявся!

Понеділок… Ми на посту! Збройні Сили України дають гідну відсіч на передовій. Ми – у тилу.

Завтра знову в бій! Приєднуйся до нас! 10:00 год. Волинський ліцей імені Нестора Літописця чекає саме на тебе! Разом ми сильні! Разом ми переможемо! Україна понад усе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button