Новини

Педагоги Волинського ліцею імені Нестора Літописця – серед найкращих в області

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» є конкурсом професійної майстерності педагогів, який проводиться з метою виявлення й поширення кращого педагогічного досвіду, підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення престижності вчителя в суспільстві.

Цьогоріч 55 педагогічних працівників області змагалися за звання найкращого у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2023».   

13 лютого в Тернопільській ОВА відбулося нагородження лауреатів другого етапу конкурсу. У своєму виступі Михайло Головко згадав вислів українського мислителя Григорія Сковороди: «Лише той учитель, хто живе так, як навчає». Саме вчитель власним прикладом любові формує особистість майбутнього українця. Педагоги душею і серцем віддаються своєму покликанню на всі сто».

Саме такими є вчителі Волинського ліцею імені Нестора Літописця, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2023»:

Гарас Валентина Михайлівна – у номінації «Фізична культура»,
Корчаковський Олександр Андрійович – у номінації «Захист України»,
Кондратюк Наталія Василівна – у номінації «Початкова освіта».

Педагоги закладу підготували відеорезюме та успішно пройшли випробування конкурсу: у І турі – «Тестування» і «Практична робота», у ІІ – «Майстер-клас», «Методичний практикум» і «Моделювання уроку». Приємно відзначити, що Гарас В.М. та Корчаковський О.А. стали лауреатами другого етапу конкурсу «Учитель року – 2023».

Під час нагородження переможців начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш подякував учасникам конкурсу та педагогам Тернопільщини й зазначив, що «освітяни мають навчити дітей різних дисциплін, зробити навчання цікавим, а завдання вчителя – бути для дитини прикладом, наставником, другом, плекати в ній людські цінності та виховати гідного громадянина своєї країни».

Дирекція Волинського ліцею імені Нестора Літописця висловлює щиру подяку педагогам закладу, які презентували власний досвід, та вітає лауреатів другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Бажаємо креативних ідей, старанних і допитливих учнів, нових вершин і досягнень у мирній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button